Op donderdag 30 januari 2020 om 20 uur zal zij-kant Bredene op de jaarlijkse filmvoorstelling in het MEC Staf Versluys de film “THE WIFE” brengen. De film behaalde de Hollywood Film Award 2018 voor de Actrice van het Jaar !! “The Wife” is een spannend en diepgravend relatiedrama met verrassende wendingen en een sublieme karaktertekening. Het is een meesterlijke emotionele en tegelijk grappige film die vrouwelijkheid en zelfontdekking viert. De magistrale vertolkingen van Jonathan Pryce en Glenn Close zijn de kers op de taart.  Intussen zijn de toegangskaarten aan € 8,00 per stuk beschikbaar bij de bestuursleden van zij-kant Bredene : 

– Ulrike De Ridder (coördinator) : ulrike.deridder@telenet.be   
– Dominique Van Deursen (secretaris/penningmeester) : dominique.vandeursen@skynet.be   
– Renée Degruyter (public relations) : renee.degruyter@gmail.com  
– Francoise Praet (beeldmateriaal) : prafra@telenet.be   
– Kimberly Rousselle : kimberleyrousselle@hotmail.com   
– Chris Marvellie : chris.marveillie@live.be   
– Veronique Descheemaecker : vero.descheemaecker@telenet.be
– Vera Rathé : verarathe@icloud.com  

Dus zeker ook te noteren in je nieuwe agenda voor 2020 : donderdag 30 januari 2020 om 20 uur in het MEC Staf Versluys !! Deuren open vanaf 19 uur 30. ZIJ-KANT BREDENE TWEEDE OP QUIZ VOOR ERKENDE VERENIGINGEN 

Traditiegetrouw nam zij-kant Bredene deel aan de jaarlijkse quiz voor erkende Bredense verenigingen, dit jaar met twee ploegen. Eén van deze ploegen slaagde erin om als tweede te eindigen op 66 deelnemende verenigingen. Zo zal zij-kant Bredene straks de welverdiende geldprijs van € 300,00 geschonken door de gemeente Bredene mogen ontvangen. Een mooi eindejaarsgeschenk voor de progressieve vrouwenbeweging. 

VOORDRACHT MET DE HEER ALAIN REMUE KENDE GROOT SUCCES 

Op dinsdagavond 19 november jl. was de heer Alain Remue, diensthoofd bij de Federale Politie, Cel Vermiste Personen, te gast bij zij-kant Bredene. Er was een grote opkomst en veel belangstelling voor deze unieke uiteenzetting. De heer Remue wist het publiek te boeien met zijn deskundige uitleg, geïllustreerd aan de hand van talrijke voorbeelden in woord en beeld !