Telkenjare organiseren de vrouwen van zij-kant Bredene een worstenkaarting voor het goede doel. De opbrengst van de laatste kaarting werd zaterdagmorgen overhandigd aan Leslie en Jef, het zorgkoppel van Villa Vip in Bredene.

Een delegatie van de progressieve vrouwenbeweging kreeg een rondleiding in dit sociaal initiatief waar jongvolwassenen met een beperking samenwonen met het zorgkoppel. De vrouwen van zij-kant Bredene maakten er kennis met enkele bewoners en ontdekten er de vele mogelijkheden die hen worden geboden. Zo probeerden ze de sporttoestellen op de zolderverdieping uit en bezochten ze de persoonlijk ingerichte kamers van de zorgbehoevende jongeren.

Zij-kant Bredene maakte van dit bezoek gebruik om de opbrengst van de laatste worstenkaarting voor het goede doel te overhandigen aan Leslie en Jef. Het zorgkoppel ontving een aankoopbon ter waarde van € 250,00, te besteden bij de sportwinkel Decathlon.

Na de rondleiding werd er nog nagepraat over het sociaal project Villa Vip bij een lekkere kop koffie en werd er een passende boodschap geschreven in het gastenboek.